penax-header-desktop.jpg

WABCOWÜRTH ÁLLAPOTFELMÉRÉS

show-image.png

Engedéllyel rendelkező kereskedők vagyunk

Multifunkciós állapotfelmérő rendszer, szerviz és koncepciók haszongépjárművek autószervizei számára

ÜDVÖZÖLJÜK A PROGRESSZÍV MEGOLDÁSOKNÁL

Multifunkciós állapotfelmérő rendszer, szerviz és koncepciók haszongépjárművek autószervizei számára. A WABCOWÜRTH társaság innovatív és moduláris megoldásai egyszerű, átlátható és hatékony haszongépjármű-diagnosztikát biztosítanak - a hatékony diagnosztikai rendszerek pedig megnövelik az Ön forgalmát is. Gyártók széles körű lefedettsége.

A termék előnyeinek áttekintése:

• A W.EASY diagnosztikai megoldások moduláris felépítésűek és hozzáigazíthatóak az Ön autószervizének egyedi követelményeihez, az alapcsomagtól egészen a teljes megoldásig. Ezáltal minden ügyfél megkapja a saját, egyéni W.EASY diagnosztikai megoldását.

• Csak a W.EASY integrálja a WABCO rendszerek* eredeti állapotfelmérését egy rendszerben. Ezáltal kiküszöbölhető a diagnosztikai doboz és a diagnosztikai csatlakozó kábelek időigényes cseréje.

• Az áttekinthető menü felépítés, az intuitív vezérlés (a teljes szöveg maximális keresése hasonlóan az internetes keresőkben történő böngészéshez) és a súgó beépített funkciói és a működési útmutatók lehetővé teszik az állapotfelmérés elvégzését mindössze néhány kattintással!


• Egyedüli diagnosztikai rendszerként a W.EASY valódi megoldást kínál az egyidejű feladatokhoz a kényelmes és még hatékonyabb diagnosztikához: különféle funkciók és információk egyidejű megjelenítése akár négy ablakban, ami lehetővé teszi a még áttekinthetőbb állapotfelmérést, miközben értékes időt takaríthatunk meg.

• A kiterjedt műszaki adatok és a munka értéke* az autószerviz személyzetének támogatását biztosítják.

• Csökkentett számú kábel és adapter a multiplex integrált technológiájának köszönhetően: csak egyetlen kompakt, masszív kofferben található hardver minden alkalmazáshoz.

• Az integrált Bluetooth funkció lehetővé teszi a mobil munkavégzést a zavaró kábelek nélkül.

• A rendszeres frissítések mindig biztosítják a rendszer legújabb állapotát.

• Az ügyfél-adatbázis segítségével nyilvántarthatja az ügyfeleit és járműveiket, valamint a Motorgépjárművek Utánfutók/pótkocsik Szállítók dokumentációját, elektronikus mappában, minden egyes járműre.

• Diagnosztikai megoldásunk mellett több kereskedelmi márka számára is kínálunk széles körű szervizt, személyi szolgáltatásokat, forródrót szolgáltatást termékek számára és járműtechnológiákhoz, valamint képzéseket a felhasználók számára.